Om os

Rexan koncernen er et privat ejendoms- og administrationsselskab, der ønsker at være med til at danne ramme om din hverdag, hvad enten du er enlig, par, familie eller erhvervsdrivende.

Vores kontor er placeret i hjertet at Taastrup, hvorfra vi ønsker at være med til at danne ramme om din hverdag, hvad enten du er enlig, ældre par, familie eller erhvervsdrivende.
Vi ønsker tilfredse lejere. Derfor kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du er glad og tilfreds med dit lejemål.

Det er vigtigt for os, at du, som lejer, er tilfreds og føler dig hjemme i dit lejemål.
Det er derfor en gennemgående tema i Rexan strategi, som betyder, at vi arbejder målrettet med fokus på følgende kerneværdier:

GOD SERVICERING AF KUNDER

Derfor sendes vores medarbejdere løbende på kurser og uddannelse for hele tiden at blive bedre til at servicere vores kunder.

GOD OG TÆT DIALOG MED VORES KUNDER

Derfor modtager vi med glæde ris og ros fra vores lejere, for dermed at blive klogere på deres ønsker og behov. Vi sender løbende spørgeskemaer ud til nye, boende og fraflyttede lejere, så vi kan evaluere og tilrette vores indsats, og service ud fra svarene på disse.

FLEKSIBILITET OVER FOR VORES LEJERE

Derfor giver vi vores lejere mulighed for at sætte deres personlige præg på deres lejemål, så de kan skabe personligt rum og føle sig hjemme. Eksempelsvis kan nævnes:

Vi ønsker at være med til at danne ramme om vores lejeres hjem gennem alle livets facetter. Sker der ændringer i familieforholdene, i virksomhedens vækst, eller andet, kan der opstå et behov for et større eller mindre lejemål. Hos Rexan kan du med fordel flytte internt, og vi hjælper dig gerne med at finde det lejemål, der passer til netop dig.

På erhvervsområdet har vi vores egen byggetekniske afdeling, der gerne hjælper med at tilpasse erhvervslejemålet i forhold til virksomhedens ønsker og behov.

HØJ STANDARD AF VORES LEJEMÅL

Derfor har vi vores interne kvalitetssikringsafdeling, der løbende går vores lejemål efter, og dermed sikrer, at de overholder kravene inden for sikkerhed og sundhed.
Vi råder desuden over faste gartnere og håndværkere, hvorved vi sikrer, at arbejdet udføres iht. vores egne høje standarder.

HØJE KRAV TIL VORES LEVERANDØRER

Derfor udvælger vi vores eksterne leverandører med omhu, så vi er sikre på, at det arbejde, de udfører, og det materiale, de leverer, er med til at bibeholde den gode stand af vores lejemål og områder.

VI HAR GLADE LEJERE

I de senere år har Rexan oplevet øget udlejning på vores boliger og erhvervslejemål, og samtidig er vores lejere blevet boende i længere tid. Vi tolker dette som et tegn på, at vores strategi begynder at bære frugt. Det gør os glade. Og det giver os samtidig også blod på tanden til at gøre vores arbejde endnu bedre.