Vores mission

Rexan er meget andet end mursten, stål og beton. Vi er også design og arkitektur. Men først og fremmest er vi en virksomhed, der tilbyder boliger og byggeri, hvor mennesker føler sig hjemme.

Det er Rexan´s ønskes at være med til at danne ramme om din hverdag, hvad enten du er enlig, par, familie eller erhvervsdrivende.

Det er vigtigt for os, at du, som lejer, er tilfreds og føler dig hjemme i dit lejemål.
Det er Rexan´s strategi, at vi arbejder målrette med fokus på følgende kerneværdier

Fleksibilitet over for vores lejere

Derfor giver vi vores lejere mulighed for at sætte deres personlige præg på deres lejemål, så de kan skabe personligt rum og føle sig hjemme. Eksempelsvis kan nævnes:

Vi ønsker at være med til at danne ramme om vores lejeres hjem gennem alle livets facetter. Sker der ændringer i familieforholdene, i virksomhedes vækst, eller andet, kan der opstå et behov for et større eller mindre lejemål.
Hos Rexan kan du med fordel flytte internt, og vi hjælper dig gerne med at finde det lejemål, der passer til netop dig.

Til vores boliglejemål, som har have, kan lejer f.eks. få mulighed for selv at anlægge haven, ud fra sin egne personlige stil og ønsker.

På erhvervsområdet har vi samarbejdspartrnere, der gerne hjælper med at tilpasse erhvervslejemålet i forhold til virksomhedens ønsker og behov.

Grundlaget bag Rexan

Ansvarlighed

Hos Rexan efterlever vi alle etiske normer for ejendomsadministration. Vi er derfor ansvarsforsikret hos Codan Forsikring, Medlem af Ejendom Danmark, og efterlever ejendomsforeningens etiske normsæt.

Tæt dialog med vores lejere

Derfor modtager vi med glæde ris og ros fra vores kunder, for dermed at blive klogere på deres ønsker og behov.
Vi sender løbende spørgeskemaer ud til nye, boende og fraflyttede lejere, så vi kan evaluere og tilrette vores indsts, og service ud fra svarene på disse.

God servicering af vores kunder

Derfor sendes vores medarbejdere løbende på kurser og uddannelser for heletiden at blive bedre til at servicere vores kunder.

Høj standard af vores lejemål

Derfor har vi vores interne kvalitetsikringsafdeling, der løbende går vores lejemål efter, og dermed sikrer, at de overholder kravene inden for sikkerhed og sundhed.

Fatcs om Rexan

Rexan Koncernen er et 100% ejet dansk ejendomskoncern, der har domicil i hjertet af Taastrup. Rexan beskæftiger sig med investering i såvel bolig- som velbeliggende erhvervsejendomme.